Digital boost konferencija otkriva tajne digitalnog marketinga

 

Predavači iz Hrvatske i Slovenije podijelit će 23. i 24. ožujka u Tehnološkom parku Zagreb svoja znanja i iskustva iz područja digitalnog marketinga i digitalnog poslovanja na besplatnoj konferenciji posvećenoj upravo ovoj tematici.

 

Brzina prilagodbe na nove tehnologije i njihova primjena u poslovnim procesima kompanijama donosi konkurentnu prednost i inovaciju koja je, danas, ključna za poslovni uspjeh. Tržište od kompanija zahtijeva transformaciju marketinga i prilagodbu digitalnom dobu. Prema istraživanjima konzultantske kuće A.T. Kearney  do 2020. g. više od 50% prihoda će dolaziti iz digitalnih kanala i/ili će biti potaknuto digitalnim proizvodima, uslugama i poslovanjem. Definiranje marketinške strategije jedan je od najvećih izazova s kojim se trenutačno suočavaju mnoge industrije.

Digitalizacija vrijedni za sve tvrtke, od onih najmanjih do multinacionalnih korporacija. Na besplatnoj konferenciji Digital Boost prikazat će se između ostalog i primjer kako digitalizacija poslovanja jednako djeluje turističku agenciju koja tek nastaje Marzito ( www.marzito.com ) i američki IT startup  Paldesk ( www.paldesk.com ) koji se bavi razvojem Live Chat kontakt centra i helpdesk rješenja za mala i srednja poduzeća.

 

Na Digital Boost konferenciji, koja će se 23. i 24. ožujka održati u Tehnološkom parku Zagreb, predavači iz Hrvatske i Slovenije će podijeliti svoja iskustva vezana za pridobivanje publike, SEO strategiju, izradu reklamnih kampanji, strategija digitalnog oglašavanja i automatiziranja poslovnih procesa te brojne druge teme.

 

Na navedenom događaju predavači će biti stručnjaci iz Slovenije

  • Tadej Muršič (Andivi i AlledioDigital Trends
  • Sandra Kecman  (Bisnode & GEA College) – Data dancing, Data-driven marketing

 

te stručnjaci iz najboljih Hrvatskih digitalnih agencija:

  • Dario Horvat (Arbona Ltd) – How to define metrics and measure the succes of a new website
  • Bruno Filipović (Svinaweb) – How to make a profitable Google AdWords campaign?
  • Dario Supan (Point Visible) – How To Build Links And Brand Awareness Through Blogger Outreach In 2018
  • Mili Ibrulj (Megi) – How to Understand Digital Analytics – No Google Analytics!
  • Davor Prpić (Inteligentna kuća & Digitalni asistent) – CRM Process Automation
  • Iva Obrovac (404 agency) – How to plan cross-channel digital advertising campai

 

 

Povezani članci

Related

SEO Search Engine Optimization

Web stranica tvrtke je vrlo lojalan i radišan zaposlenik koji radi 24 sata na dan 365 dana u godini. Iako ne prestaje raditi mnogi manageri ili vlasnici firmi ne pridaju mu na važnosti. Potencijalni klijenti mogu doći do web stranice tvrtke na razne načine a...

read more