INTERNET TRGOVINA

Izgleda da internet trgovina pobjeđuje u ovoj bitki s klasičnim trgovinama. Statistički podaci govore nam da će web trgovina s vremenom preuzeti tradicionalnu trgovinu. Ako još uvijek niste on-line, požurite. Treba li vam već tim za razvoj internet trgovine? 

Kontaktirajte nas

DIGITALNI ASISTENT – INTERNET TRGOVINA

R

Definiranje ciljeva i swot analiza

R

seo optimiziranje

R

dodavanje proizvoda i usluga

R

Izbor Woocommerce template-a ili izrada prema željama korisnika

R

povezivanje sa CRM-om

R

testiranje i podešavanje

R

podešavanje payment gateway-a

R

podešavanje više jezičnosti

R

održavanje

INTERNET TRGOVINA

Izradite ili redizajnirajte internet trgovinu uz pomoć agencije Digitalni asistent!

Internet trgovina je u potpunosti promijenila proces kupovine putem interneta i promijenila način na koji potrošači kupuju svoje robe i usluge putem interneta. Pomaže kupcima, prodavačima i krajnjim korisnicima da se povežu jedni s drugima bez obzira na njihovu zemljopisnu prisutnost.

Spremni za izradu ili redizajn internet trgovine?

PROCES IZRADe INTERNET TRGOVINE ILI web stranicE

Definiranje ciljeva i swot analiza

I kod redizajna postojeće ili izrade nove stranice potrebno je utvrditi svrhu, glavne ciljeve, ciljnu publiku, sadržaj stranice i sl.

PLANIRANJE WEB STRANICE

Koristeći se podacima prikupljenim iz prve faze, vrijeme je da sastavite plan za svoju web stranicu. U ovoj fazi najbitnije je izraditi sitemap.
l

dizajn

Ciljana publika jedan je od ključnih faktora ove faze.Na primjer, web stranica namijenjena je tinejdžerima i izgledat će mnogo drugačije nego da je namjenjena financijskoj instituciji.

izrada WEBa & SEO

Faza izrade web stranice je točka razvoja koja uz prikupljene informacije iz prethodnih faza sa web alatom WordPress i izborom teme oblikuju web stranicu. U ovoj točci je bitno da imate pregled stranice da možete pratiti razvoj, te u ovoj fazi je vrlo bitno postaviti web stranicu po principima SEO optimizacije.
g

TESTIRANJE i podešavanje

U ovoj fazi će web dizajner sudjelovati do posljednjih detalja i testirati vašu web stranicu. Testirat će stvari poput potpune funkcionalnosti obrazaca ili drugih skripti, pregled razlika između različitih web preglednika. Također u ovoj fazi se stranica testira sa alatima za SEO testiranje.

održavanje

Razvoj web stranice nije završen fazom testiranja. Jedan od načina za dovođenje novih posjetitelja na vašu web stranicu jest redovito nuđenje novih sadržaja ili proizvoda. Tvrtka Digitalni asistent u ovoj fazi klijentu daje na izbor da či će sami ažurirti podatake na  web stranici ili će to raditi zajedno sa nama.

 

Newsletter

Pridruži se našoj zajednici. Ostavi email podatke i primaj Newsletter obavijesti o aktualnostima i događanjima u svijetu digitalnog marketinga!
Newsletter

Zanima vas izrada internet trgovine?
Javi nam se!

5 + 10 =

Što radimo

SEO optimizacija

Izrada web stranica

Internet trgovina

Analiza kampanja

Društvene mreže

Google oglašavanje

Facebook oglašavanje

Instagram oglašavanje

Content marketing

Email marketing

Loyalty management

Marketing automatizacija

Više informacija

Digitalni asistent
Nova cesta 141, Zagreb

Email: info@digitalni-asistent.hr

Tel: +385 91 9108695

MBS: 010109144
IBAN: HR2124020061100909783
OIB:  20929396468
BankErste&Steiermärkische Bank