Agencija za digitalni marketing

LOYALTY MANAGEMENT

Digitalni asistent može vam pomoći oko izbora i podešavanja loyalty managementa ili programa vjernosti za vaše klijente. Uz konzalting oko tipa programa vjernosti Digitalni asistent Vam tehnički kože pomoći oko izbora i podešavanje platforme za loyalty management.

Potrebna Vam je Loyalty Management sa softwareom? Javite nam se!

Zašto je Loyalty program bitan za tvrtku?

Da bi tvrtke bile bliske sa korisnicima i održale korak sa konkurencijom moraju tražiti inovativne ideje. Jedna takva prednost može se ponuditi kroz programe lojalnosti kupaca. Ako se pravilno izvrše, programi lojalnosti mogu generirati do 20% zarade tvrtke. Nije ni čudo što američke tvrtke godišnje potroše oko 25 milijardi dolara na programe lojalnosti. Većina tvrki se fokusira na generiranje novih korisnika pritom zanemarujući činjenicu da generiranje novih korisnika zahtjeva puno veći angažman i da je puno skuplji nego zadržavanje postojećih.

Da bi loyalty program donio uspjeh on mora biti:

  • Jednostavan
  • Razumljiv korisnicima
  • Korisnici mogu lako pratiti stanje svog programa

Newsletter

Pridruži se našoj zajednici. Ostavi email podatke i primaj Newsletter obavijesti o aktualnostima i događanjima u svijetu digitalnog marketinga!
Newsletter

Digitalni asistent – kako možemo pomoći?

{
Sa svojim znanjem i iskustvom želimo pomoći našim klijentima na način da zajedničkim snagama dođemo do cilja a na tom putu da prenesemo znanje jedni drugima. 
Davor Prpić

Digitalni asistent, CEO

Zanima vas Loyalty management
Javi nam se!

14 + 2 =