IZRADA WEB STRANICA

Osnovna svrha svake web stranice je zainteresirati potencijalnog klijenta za Vaš proizvod ili uslugu. Trudimo se da proces pripreme izrade web stranica bude maksimalno jednostavan, te da uz sve potrebne informacije konačna web stranica bude jasna, pregledna i profesionalno SEO optimizirana. Prije početka izrade detaljno analiziramo konkurenciju i fokusiramo se za najoptimalnije ključne rijeći za koje će se web stranica “natjecati” na tražilicama.

 

Kontaktirajte nas

PROCES IZRADe web stranica

Definiranje ciljeva i swot analiza

I kod redizajna postojeće ili izrade nove stranice potrebno je utvrditi svrhu, glavne ciljeve, ciljnu publiku, sadržaj stranice i sl.

PLANIRANJE WEB STRANICE

Koristeći se podacima prikupljenim iz prve faze, vrijeme je da sastavite plan za svoju web stranicu. U ovoj fazi najbitnije je izraditi sitemap.
l

dizajn

Ciljana publika jedan je od ključnih faktora ove faze.Na primjer, web stranica namijenjena je tinejdžerima i izgledat će mnogo drugačije nego da je namjenjena financijskoj instituciji.

izrada WEBa & SEO

Faza izrade web stranice je točka razvoja koja uz prikupljene informacije iz prethodnih faza sa web alatom WordPress i izborom teme oblikuju web stranicu. U ovoj točci je bitno da imate pregled stranice da možete pratiti razvoj, te u ovoj fazi je vrlo bitno postaviti web stranicu po principima SEO optimizacije.
g

TESTIRANJE i podešavanje

U ovoj fazi će web dizajner sudjelovati do posljednjih detalja i testirati vašu web stranicu. Testirat će stvari poput potpune funkcionalnosti obrazaca ili drugih skripti, pregled razlika između različitih web preglednika. Također u ovoj fazi se stranica testira sa alatima za SEO testiranje.

održavanje

Razvoj web stranice nije završen fazom testiranja. Jedan od načina za dovođenje novih posjetitelja na vašu web stranicu jest redovito nuđenje novih sadržaja ili proizvoda. Tvrtka Digitalni asistent u ovoj fazi klijentu daje na izbor da či će sami ažurirti podatake na  web stranici ili će to raditi zajedno sa nama.

 

Website Redizajn

Redizajnirajte postojeću web stranicu uz pomoć agencije Digitalni asistent!

Kada redizajniramo vašu web stranicu, naš je glavni cilj poboljšati vaš konačni rezultat. Vaša nova web stranica donijet će vam više prometa, povećati broj potencijalnih klijenata i na kraju povećati vaš prihod. KOntaktirajte nas za više detalja o uslugama redizajna web stranica ili ispunite obrazac!

Spremni za izradu ili redizajn web stranice?

Newsletter

Pridruži se našoj zajednici. Ostavi email podatke i primaj Newsletter obavijesti o aktualnostima i događanjima u svijetu digitalnog marketinga!
Newsletter

Digitalni asistent – kako možemo pomoći?

{
Sa svojim znanjem i iskustvom želimo pomoći našim klijentima na način da zajedničkim snagama dođemo do cilja a na tom putu da prenesemo znanje jedni drugima.  Davor Prpić

Digitalni asistent, CEO

Zanima vas izrada ili redizajn web stranice
Javi nam se!

3 + 12 =