Agencija za digitalni marketing

ANALIZA KONKURENCIJE

Bez obzira da li se radi o maloj, srednjoj ili enterprise tvrtki analiza konkurencije ili “špijuniranje” konkurencije na mjesečnoj razini je neophodno da se može odrediti ispravna i najpovoljnija strategiju digitalnog marketinga. Da bi mogli nadmašiti konkurente i ostvariti veće prihode neophodno nam je mjesečno pratiti i analizirati što naši konkurenti rade po planu digitalnog PR-a, koje se promjene događaju na webu konkurenata, koje oglase objavljuju na Google-u i sa kojim ključnim riječima, uvida u sve postove i rezultate postova na Facebooku, Instagramu, LinkedIn-u, imati uvid i analizu svih objavljenih oglasa na društvenim mrežama, koje newsletter šalju korisnicima i sl.

Kako analiza konkurencije poboljšava uspjeh digitalnog marketinga?

Uz pomoć mjesečnog on-line izvještaja  – Analiza konkurencije tvrtka Digitalni asistent prati sve aktivnosti Vaše konkurencije na internetu. Kreirani izvještaji kombinacija su podataka sa više izvora  kao web stranica konkurenata, Google oglašavanja konkurenata , oglašavanja i objava postova na Facebook, Instagram i Linkedin društvenoj mreži.  Za korisnika je presudno da na jednom mjestu ima dostupne informacije sa više izvora tako da može donijeti ispravnu odluku o narednim kampanjama i smjeru digitalnog marketinga.

Jedan izvještaj

Sa našim kreiranim izvještajima i analizama nemate potrebu da Vi ili članovi Vašeg tima gubite ogromnu količinu vremena prateći rad konkurencije. Mi za Vas kreiramo jedan on-line izvještaj za kompletan uvid digitalni marketing konkurenata!

Prilagodba

Ukoliko u osnovni izvještaj trebate dodati i podatke iz npr. Vaše Excel tablice ili drugog sustava. Nema problema naši izvještaji kreirani uz pomoć našeg sustavai  riješit će i taj problem.

Podjela unutar tima

 Omogućite pristup izvještaju svom timu i u svakom trenutku ih svi članovi tima mogu pratiti i koristiti za svoj dio posla unutar organizacije!

Mjesečni izvještaj

Svaki puta kada pogledate izvještaj analiza je on-line i na mjesečnoj je bazi, a to znači da u svakoj sekundi  pratite uspješnost kampanje i Vašeg tima.

Analiza konkurencije - možemo Vam pomoći kod digitalnog marketinga!

Bez obzira na vaš odjel, industriju ili ulogu, ako želite biti uspješni, podaci trebaju biti pravovremeni, jasni i točni. Digitalni asistent radi analizu i izvještaje baš na taj način. 

Newsletter

Pridruži se našoj zajednici. Ostavi email podatke i primaj Newsletter obavijesti o aktualnostima i događanjima u svijetu digitalnog marketinga!
Newsletter

Zanima vas analiza konkurencije
Javi nam se!

4 + 2 =

Što radimo

SEO optimizacija

Izrada web stranica

Internet trgovina

Analiza kampanja

Društvene mreže

Google oglašavanje

Facebook oglašavanje

Instagram oglašavanje

Content marketing

Email marketing

Loyalty management

Marketing automatizacija

Više informacija

Digitalni asistent
Nova cesta 141, Zagreb

Email: info@digitalni-asistent.hr

Tel: +385 91 9108695

MBS: 010109144
IBAN: HR2124020061100909783
OIB:  20929396468
BankErste&Steiermärkische Bank