ANALIZA KONKURENCIJE

Bez obzira da li se radi o maloj, srednjoj ili enterprise tvrtki analiza konkurencije ili “špijuniranje” konkurencije na mjesečnoj razini je neophodno da se može odrediti ispravna i najpovoljnija strategiju digitalnog marketinga. Da bi mogli nadmašiti konkurente i ostvariti veće prihode neophodno nam je mjesečno pratiti i analizirati što naši konkurenti rade po planu digitalnog PR-a, koje se promjene događaju na webu konkurenata, koje oglase objavljuju na Google-u i sa kojim ključnim riječima, uvida u sve postove i rezultate postova na Facebooku, Instagramu, LinkedIn-u, imati uvid i analizu svih objavljenih oglasa na društvenim mrežama, koje newsletter šalju korisnicima i sl.

Besplatno napravite analizu!

Kako analiza konkurencije poboljšava uspjeh digitalnog marketinga?

Uz pomoć mjesečnog on-line izvještaja  – Analiza konkurencije tvrtka Digitalni asistent prati sve aktivnosti Vaše konkurencije na internetu. Kreirani izvještaji kombinacija su podataka sa više izvora  kao web stranica konkurenata, Google oglašavanja konkurenata , oglašavanja i objava postova na Facebook, Instagram i Linkedin društvenoj mreži.  Za korisnika je presudno da na jednom mjestu ima dostupne informacije sa više izvora tako da može donijeti ispravnu odluku o narednim kampanjama i smjeru digitalnog marketinga.

Jedan izvještaj

Sa našim kreiranim izvještajima i analizama nemate potrebu da Vi ili članovi Vašeg tima gubite ogromnu količinu vremena prateći rad konkurencije. Mi za Vas kreiramo jedan on-line izvještaj za kompletan uvid digitalni marketing konkurenata!

Prilagodba

Ukoliko u osnovni izvještaj trebate dodati i podatke iz npr. Vaše Excel tablice ili drugog sustava. Nema problema naši izvještaji kreirani uz pomoć našeg sustavai  riješit će i taj problem.

Podjela unutar tima

 Omogućite pristup izvještaju svom timu i u svakom trenutku ih svi članovi tima mogu pratiti i koristiti za svoj dio posla unutar organizacije!

Mjesečni izvještaj

Svaki puta kada pogledate izvještaj analiza je on-line i na mjesečnoj je bazi, a to znači da u svakoj sekundi  pratite uspješnost kampanje i Vašeg tima.

Analiza konkurencije - možemo Vam pomoći kod digitalnog marketinga!

Bez obzira na vaš odjel, industriju ili ulogu, ako želite biti uspješni, podaci trebaju biti pravovremeni, jasni i točni. Digitalni asistent radi analizu i izvještaje baš na taj način. 

Newsletter

Pridruži se našoj zajednici. Ostavi email podatke i primaj Newsletter obavijesti o aktualnostima i događanjima u svijetu digitalnog marketinga!
Newsletter

Digitalni asistent – kako možemo pomoći?

{
Sa svojim znanjem i iskustvom želimo pomoći našim klijentima na način da zajedničkim snagama dođemo do cilja a na tom putu da prenesemo znanje jedni drugima.  Davor Prpić

Digitalni asistent, CEO

Zanima vas analiza konkurencije
Javi nam se!

5 + 8 =

9 + 8 =