Strategija ključnih riječi

Bez dobro definirane Strategije ključnih riječi nemoguće je zamisliti web stranicu, blog, digitalne oglase i sve vezano za digitalni marketing. Ustvari Stretegija ključnih riječi daje nam smjernice za kompletan sadržaj web-a, bloga i ostalih dijelova naše web stranice ili web dučana. Izrada weba ili pisanje bloga bez strategije je kao traženje igle u plastu sijena. Što trebam napraviti da dobijem BESPLATNU Strategiju ključnih riječi za svoju tvrtku? a) popunite obrazac b) tri tvrtke koje izvučemo iz bubnja osvajaju izradu besplatne strategije

Prijavite se za izradu besplatne Strategije ključnih riječi za Vaš web!

Što su ključne riječi?

Ključne riječi su jedna riječ ili više riječi (fraza) putem kojih želimo da našu web stranicu pronađu korisnici koji pretražuju tražilice na internetu. 

Kako Vam možemo pomoći kod Strategije ključnih riječi?

Agencija Digitalni asistent nudi usluge izrade Strategije ključnih riječi tvrtkama kako bi im pomogla poboljšati svoju vidljivost na mreži. Izrada Strategije ključnih riječi je temelj optimizacije tražilice vaše web stranice kako bi vašu web lokaciju učinili privlačnijom za tražilice. Što je vaša web lokacija bolje optimizirana za tražilice poput Googlea, veća je vjerojatnost da će se vaša web lokacija svrstati na prvu stranicu rezultata tražilice za ključne riječi i fraze koje su relevantne za vašu tvrtku ili ponudu proizvoda / usluge.

Na koji način Google rangira Vašu web stranicu?

%

Autoritet web stranice

%

Broj kvalitetnih Backlinkova

%

Ključna riječ u poveznici sa druge stranice (hyperlinku)

%

Uporaba ključne riječi na web stranici

%

Registracija i Hosting domene

%

Promet i CTR web stranice

%

Društvene mreže

Izvještavanje o SEO optimizaciji

Ako ne radite mjerenja svakog pojedinog koraka SEO optimizacije ne možete poboljšati web stranicu. Rangiranje pojedinih ključnih riječi je velika mjera za SEO. Više ključnih riječi koje rangiraju više je promate na vašoj web stranici, zar ne? Ali, izvještavanje samo o ključnim riječima ne prikazuje cijelu sliku zašto je SEO važan za tvrtku. Kako mjeriti SEO i sa kojim alatom? Srećom, najvažniji i najbolji alati za mjerenje SEO su besplatni i vjerojatno su već instalirani na vašoj web stranici – Google Analytics i Google Search Console!

Newsletter

Pridruži se našoj zajednici. Ostavi email podatke i primaj Newsletter obavijesti o aktualnostima i događanjima u svijetu digitalnog marketinga!
Newsletter

Digitalni asistent – kako možemo pomoći?

{
Sa svojim znanjem i iskustvom želimo pomoći našim klijentima na način da zajedničkim snagama dođemo do cilja a na tom putu da prenesemo znanje jedni drugima.  Davor Prpić

Digitalni asistent, CEO

Zanima vas STRATEGIJA KLJUČNIH RIJEČI Javi nam se!

13 + 8 =