Google oglašavanje

Sada je više nego ikad prije važno da tvrtke ulažu u Google oglašavanje kako bi ojačali svoju digitalnu prisutnost. Korisnici pretražuju proizvode i usluge putem interneta, a ako se vaša tvrtka ne prikazuje u rezultatima tražilice, neće vas pronaći. Budući da sve više i više tvrtki shvaća važnost visoko rangiranja na stranicama rezultata pretraživanja, plaćeno oglašavanje ili PPC uz Google oglašavanje postalo je bitnije nego ikad.

 

Kako radimo Google oglašavanje?

Digitalni asistent za Vaše AdWords oglašavanje stvara pravu strategiju za privlačenje relevantnog prometa na vašu web stranicu i pretvaranje u potencijalne klijente ili prodaju putem optimiziranih web (landing) stranica.

Strategija upravljanja AdWords kampanjom

Plaćene marketinške kampanje za Google pretraživačku mrežu sastoje se od mnogih koraka a to obuhvaća postavljanje, optimizaciju, nadzor i izvještavanje. Da biste maksimizirali svoje napore, potrebna vam je dobro osmišljena strategija. Digitalni asistent Vam olakšava upravljanje PPC da dosegnete i premašite postavljene poslovne ciljeve. Razvijamo specijaliziranu strategiju i uspostavljamo detaljnu strukturu kampanje za vašu tvrtku.
U

Istraživanje ključnih riječi

Uspješna AdWords kampanja mora započeti sa strategijom pronalaska ključnih riječi i izborom negativnih riječi da što bolje optimizirate troškove kampanje. Digitalni asistent radi temeljito istraživanje  kako bismo pronašli idealne ključne riječi koje vaša ciljna publika traži. Uz stručno znanje i alate za ključne riječi pomažemo  da vas potencijalni kupci pronađu na prvom mjestu Google tražilice što vodi do bolje konverzije na web stranici.

Kreativan Adwords oglas

Kada imamo izabrane ključne riječi izrada teksta oglasa od najveće je važnosti za bilo koju plaćenu pretraživačku kampanju. Jedna riječ može biti presudan faktor za potencijalnog kupca hoće li se pretvoriti u kupca vašeg proizvoda ili usluge ili ne. Digitalni asistent sa kreativnim stručnjacima brine o izradi oglasa koja privlači klikove ciljane publike. 
h

Prilagodba landing stranice

Prilagođene odredišne stranice ili landing pages najbolji su način za ostvarenje konverzija i prodaje. Razvijamo ili sudjelujemo u razvoju sa vašim timom  odredišne stranice koje su optimizirane za povećanje prometa i klikova. Naš dizajnerski tim kreira sadržaj i dizajnira cijelu stranicu pazeći pritom na sinergiju sa AdWords oglasom i pravilima SEO optimizacije.

Optimiziranje buđeta

Optimizacija budžeta jedan je od najsloženijih aspekata upravljanja AdWords oglašavanjem. Digitalni asistent ima iskustvo u stvaranju i optimizaciji pojedinačnih ponuda za ključne riječi i dnevnih proračuna te može osigurati uspješnost vaše kampanje s maksimalnom učinkovitošću.

Izvještavanje

Uz sav trud koji ulažete u AdWords oglašavanje na Google pretraživačkoj mreži, važno je znati odakle dolaze vaše konverzije. Digitalni asistent za svaku kampanju postavlja praćenje URL-a, implementirajući kodove za praćenje, te pružamo sveobuhvatno izvješćivanje.

Kako Vam možemo pomoći kod Google oglašavanja?

Najbitnije prednosti Google oglašavanja su da točno odaberete ciljanu skupinu, te mogućnost točnog mjerenja da u slučaju neočekivanih rezultata možete brzo reagirati. postavljanje oglasa bez jasne strategije, izbora ključnih riječi, kreativnog oglasa, prilagodbom odredišne stranice i stalnim praćenjem kampanje je bacanje novaca. Agencija Digitalni asistent pomaže svojim znanjem i iskustvom dobiti najbolje rezultate uz optimalan budžet oglašavanja.

Zašto je potrebno pratiti kampanje i izvještaje?

%

Plaćenih kampanja završe neuspjehom ako nema praćenja i izvještavanja

%

Klijenata koji povremeno prate kampanju imaju conversion rate između 0 i 1%

%

je prosjećan conversion rate za tvrtke koje konstantno prate kampanje

%

Adwords account managera nema informaciju da li kampanja funkcionira

Newsletter

Pridruži se našoj zajednici. Ostavi email podatke i primaj Newsletter obavijesti o aktualnostima i događanjima u svijetu digitalnog marketinga!
Newsletter

Zanima vas Google oglašavanje?
Javi nam se!

11 + 3 =

Što radimo

SEO optimizacija

Izrada web stranica

Internet trgovina

Analiza kampanja

Društvene mreže

Google oglašavanje

Facebook oglašavanje

Instagram oglašavanje

Content marketing

Email marketing

Loyalty management

Marketing automatizacija

Više informacija

Digitalni asistent
Nova cesta 141, Zagreb

Email: info@digitalni-asistent.hr

Tel: +385 91 9108695

MBS: 010109144
IBAN: HR2124020061100909783
OIB:  20929396468
BankErste&Steiermärkische Bank